Beschrijving
Cordon Bleu
Er zijn tegenwoordig veel variaties van de cordon bleu te verkrijgen. Maar wij maken hem nog zo als hij vroeger is uitgevonden. Een filetschnitzel dubbel gevouwen met daarin een royale plak ham en kaas.
Je kunt hem het beste even rondom bruin bakken in de pan en daarna op laag vuur door laten garen. Zo voorkomt u dat het kaas er in de pan al uit loopt.
Herkomst | Nederland |
Opslagconditie | Diepvries -18°C |
Ingrediënten | Varkensvlees,batter(water,zetmeel (Mais, TARWE, ERWT),bloem (TARWE, mais)SOJAeiwi t, MELKeiwit, zout), paneermeel (ROGGE,T ARWEbloem, TARWEzemelen, SOJAeiwit, krui den en specerijen, E504, E160), Kaas(MEL K, zout, zuursel, stremsel E160a), ham (varkensvlees,water, aardappelzetmeel, g lucosestroop, zout, stabilisator E451, v oedingszuur E326, E262, smaakversterker E621, dextrose, conserveermiddel E250, specerijen (bevat SELDERIJ) |